Werking van live-tracking

Het volgen en aanmoedigen van een training werkt via Facebook, Twitter en de website. Voor deze functie dien je het Plus Pakket te activeren. Dit kun je doen via de shop in de website of direct vanuit de app.

Met de live-tracking functie zend de app elke 15 secondes een signaal uit naar de website zodat we precies weten waar je op dat moment bent. Hierdoor kunnen we je positie en snelheid real-time weergeven op een kaart. Anderen kunnen je dan ook volgen en aanmoedigen.

Privacy
Met live-tracking kunnen anderen (dus ook vreemden!) real-time zien waar je bent. Hou hier wel rekening mee en activeer deze optie alleen als je je hier bewust van bent.

Draadloos internet
Voor de live-tracking positie moet de app elke 15 seconde je positie doorgeven. Hiervoor moet je draadloos internet hebben geactiveerd. Let er op dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn. Vooral in het buitenland kan draadloos internet heel duur zijn.

Profiel instellingen
Om ervoor te zorgen dat men kan zien dat je gaat trainen kun je je account koppelen aan Facebook. Dit kun je doen via de Koppelingen tab op de Bewerk profiel pagina.

Let er ook op dat je profiel instellingen openbaar zijn. (website-->bewerk profiel of foto). Wanneer je gekoppeld bent en gaat trainen komt er een bericht op Facebook. Wanneer een bekende op 'like' klikt krijg je dit te horen tijdens de training. Ook kan de persoon inloggen op onze website en kiezen uit zes verschillende aanmoedigingen.

Aanmoedigen
Het aanmoedigen kan ook via internet zonder Facebook of Twitter, maar direct via de website.

Door naar de url www.looptijden.nl/community/live/GEBRUIKERSNAAM of www.fietstijden.nl/community/live/GEBRUIKERSNAAM of www.schaatsapp.nl/community/live/GEBRUIKERSNAAM te gaan kunnen vrienden elkaar volgen. (plaats je gebruikersnaam in de url).

Keywords: Live Tracking, Aanmoedigen, Privacy