Wat te doen als de app crasht?

Ondanks veel test werk kan het zijn dat de app soms toch crasht. Omdat er veel andere type telefoons zijn en nog meer andere apps die allemaal invloed kunnen hebben op de stabiliteit van de app is het ondoenlijk alle situaties te testen.

Stuur crash report op

Soms is het mogelijk om een zogeheten crash report op te sturen. Dit helpt ons om heel snel de technische oorzaak op te sporen, dus doe dit vooral.

Stuur gegevens mee

Mocht de app onverhoopts toch crashen neem gerust contact met ons op zodat we kunnen proberen je te helpen. Om te zorgen dat we je snel en gericht kunnen helpen is het belangrijk dat je ons zoveel mogelijk informatie opstuurd. Stuur in ieder geval mee:

• Type telefoon (merk en model)
  • Versie van iOS, Android of Windows Phone
  • Of je audiocoaching aan had staan
  • Of auto-pauze aan stond
  • Of je gebruik maakt van andere accessoires zoals bluetooth head sets e.d.
  • Zoveel mogelijk informatie over het moment. Gebeurde er iets bijzonders, na hoe lang, etc.

Keywords: App, Crashen, Error, Bug,