In-app updates

Het is mogelijk om direct in de app het Plus Pakket te activeren. Indien je geen credit card aan je Google Play account hebt gekoppeld kun je het Plus Pakket ook altijd via de website met iDEAL betalen.

De knoppen om te bestellen blijven licht
Om een betaling te doen heb je een recente versie van Android (minimaal 2.2) nodig en moet ook de Play app up-to-date zijn (minimaal 3.9.16).

Niet goed geld terug is alleen op iDEAL betalingen van toepassingen
Om technische redenen is het niet mogelijk om geld te retourneren van aankopen die met in-app purchases zijn gemaakt. Alleen bij betalingen met iDEAL geld de 14 dagen niet goed is geld terug garantie.

Bekijk ook de algemene voorwaarde voor meer informatie: http://www.looptijden.nl/home/algemenevoorwaarden  /  http://www.fietstijden.nl/home/algemenevoorwaarden

Keywords: Plus Pakket, In-app, algemene voorwaarden