Hoe kan ik een tijd importeren van een Polar horloge

Als je met een Polar horloge traint kun je je gegevens importeren in je profiel.

Importeer Polar XML bestand
Het beste kun je de Polar XML file importeren. Hierin zit al je hartslaginformatie zodat je deze kunt meenemen. Klik op Importeer Tijd, dan Polar en selecteer je XML file.

Ook routeinformatie importeren
Als je ook route informatie wilt importeren kan dat helaas niet in één handige stap. Polar XML bestanden bevatten helaas geen route informatie. Via een omweg kun je het echter wel voor elkaar krijgen.

Importeer eerst de XML file zoals hierboven uitgelgd. Importeer daarna de GPX file die je ook uit Polar kunt exporteren. Geef bij de import aan dat het om een GPX file mét tijdsinformatie gaat.

Nu heb je twee verschillende tijden op dezelfde dag als alles goed is gegaan.

Klik de Details pagina aan van de tijd waarbij de hartslaginformatie is toegevoegd. Deze kun je herkennen aan de hartslaggrafiek op de Details pagina. Kies nu in de linkerbalk voor "Combineer met een andere tijd" en selecteer de tijd. Selecteer de optie "Beide tijden zijn tegelijkertijd opgenomen, combineer de gegevens.". Klik op Samenvoegen om alle gegevens te combineren.

Keywords: Polar, import, hartslag, route, gpx, xml