Ik heb mijn account verwijderd, maar mijn profiel is nog zichtbaar

Cache
Het kan zijn dat die informatie nog in de zogenoemde cache staat van uw internet browser (zoals bijvoorbeeld "Internet explorer", "Chrome, "Firefox" of  "Safari"). Er is altijd een optie in uw internet browser om de cache op te schonen. Waar die optie is te vinden verschilt per browser.

Op andere computers is de profielpagina dan trouwens niet te zien.

Google
Verder kan het voorkomen dat uw pagina nog lijkt te bestaan in google wanneer je naar bepaalde termen zoekt (zoals je naam).

Door de manier waarop Google werkt, kan het enige tijd (weken) duren voordat je profiel uit Google is verdwenen. Hoewel de pagina wel is verwijderd komt het profiel in die tussentijd wel terug in de zoekresultaten. Dit is allemaal buiten onze invloed

Mocht je dit allemaal te lang duren kun je contact opnemen met Google via het volgende formulier:

Keywords: Account, Google, Zichtbaar, Onzichtbaar, Verwijderen