Hoe kan ik mijn eigen hartslagzones instellen?

Standaard worden de hartslagzones automatisch bepaald op basis van je maximale hartslag.

Zone 1: 90%-100% van je max hs
Zone 2: 80%-90% van je max hs
Zone 3: 70%-80% van je max hs
Zone 4: 60%-70% van je max hs
Zone 5: 50%-60% van je max hs

Deze zonering wordt gebruikt om in je statistieken een overzicht te geven per training hoe lang je in elke zone hebt getraind.

De zones komen ook overeen met de audiocoaching in de app:
Zone 1: ontspannen
Zone 2: rustig
Zone 3: normaal
Zone 4: vlot
Zone 5: voluit

Gebruikers met het Plus Pakket kunnen hun eigen hartslagzones invullen. Dit is vooral handig als je uit een medische keuring exact je zonegrenzen kent.

Je kunt (als je het Plus Pakket hebt) de zones instellen via:

1. Kies voor Bewerk mijn profiel
  2. Klik op de "Jouw profiel" tab
  3. Klik op "Vul je eigen hartslagzones in"

Keywords: Hartslagzones, Hartslag, Zone,