Nieuwe telefoon

Wanneer je een nieuwe telefoon hebt dan kun je gewoon inloggen met je gebruikersnaam en bijbehorende wachtwoord. De app laad uit de database alle gegevens, dus ook eventueel schema en Plus Pakket.


Keywords: Nieuwe telefoon, Account

App

  1. De accu van mijn mobiel gaat snel leeg, hoe komt dat?
  2. Hoe kan ik audiocoaching krijgen bij een trainingsschema?
  3. Hoe kan ik de app installeren?
  4. Hoe kan ik uitloggen in de app?
  5. Hoe kan ik voorkomen dat mijn app na verloop van tijd vastloopt?
  6. Hoe komt het dat de hoogte soms niet klopt?
  7. Hoe krijg ik voorgang coaching tijdens een wedstrijd?
  8. Hoe werkt de auto-pauze functie?
  9. Ik heb een hardloopschema geactiveerd. Hoe vind ik dit schema met audiocoaching terug in de app?
  10. Ik krijg helemaal geen GPS ontvangst, hoe komt dit?
  11. Is de Nederlandstalige audiocoaching gratis?
  12. Kan ik audiocoaching ook uit zetten?
  13. Kan de snelheid in de app ook in minuten per km worden weergegeven versus kilometer per uur?
  14. Kan ik de app ook in het buitenland gebruiken?
  15. Kan ik het Plus Pakket gebruiken om te trainen voor een gratis schema?
  16. Kan ik met de app navigeren en een route volgen zoals met de TomTom?
  17. Kan ik muziek luisteren via de app tijdens het sporten?
  18. Wat te doen als de app crasht?
  19. Kan ik via de app mijn tijden en afgelegde afstand aan mijn uitrusting koppelen?
  20. Mijn GPS ontvangst is slecht, hoe komt dat?
  21. Schermbeveiliging; Hoe zorg in ervoor dat mijn scherm niet blijft aanstaan tijdens het sporten?
  22. Waarom zijn mijn gegevens niet opgeslagen?
  23. Wanneer krijg ik een statusupdate te horen?
  24. Werking van live-tracking
  25. Werkt de app ook met een externe bluetooth GPS ontvanger?
  26. Werkt de app ook zonder mobiel internet?
  27. Hoe kan ik een getekende route in de app volgen?
  28. Muziek Windows Phone
  29. Werkt de app ook op een loopband of spinner?
  30. Hoe kan ik een backup opslaan?
  31. In-app updates
  32. Nieuwe telefoon
  33. Ik ben mijn tijden kwijt, waar zijn ze?
  34. Ik kan geen training meer selecteren omdat ik audiocoaching moet activeren, waarom?
  35. Samen sporten

Feedback en Kennisbank