Hoe importeer ik vanuit een TomTom GPS Sport watch?

Je kunt ook trainingen importeren vanuit de TomTom GPS Sport watch.

Onderstaande instructies zijn afkomstig van TomTom:
Connect your TomTom GPS Sports watch to your computer.
Open TomTom MySports Connect.
Select the UPLOAD & EXPORT tab.
Click ADD. en kies voor '.tcx' formaat
Then click ADD.
Hierna zullen alle nieuwe trainingen ook naar .tcx format geexporteerd worden en kun je de Garmin import wizard gebruiken om deze te importeren.

Zie ook de support pagina van TomTom hierover.Helaas is er wel één beperking. De data die je hebt opgeslagen vóór bovenstaande stappen kun je helaas niet aanpassen. Daardoor kun je deze data niet importeren. Alles na de aanpassing uiteraard wel.

Keywords: TomTom, GPS-watch, Horloge