Facebook koppeling werkt niet meer

Er zijn twee dingen die je kunt uitvoeren wanneer de koppeling niet meer goed functioneert.

1) Ontkoppel je account via de bewerk profiel optie en koppel je account vervolgens opnieuw via: www.looptijden.nl/api/facebook/connect (Looptijden.nl) of www.fietstijden.nl/api/facebook/connect (Fietstijden.nl)

2) Het kan ook liggen aan de privacy instellingen van Facebook. Standaard staat je tijd op 'Toestaan op tijdlijn'. Deze kun je veranderen in 'weergeven op tijdlijn'. Dit doe je door even naar je eigen Facebook tijdlijn te gaan, een gedeeld bericht zoeken en dan op het driehoekje klikken dat bij je bericht komt te staan.

Keywords: Facebook, koppelen, koppeling, defect