Hoe werkt de import van het TomTom sporthorloge?

Met de onderstaande stappen kun je je data gemakkelijk van je TomTom sporthorloge importeren:

- De Tomtom moet eenmalig ingesteld worden om TCX files aan te maken:
- Sluit de Tomtom aan op de computer. Het programma TomTom Mysports Connect start dan.
- Kies Settings -> Tabblad Upload & Export
- Kies "ADD". Dan kan er gekozen worden naar welke formaten er geëxporteerd wordt. Kies "TCX Format for training applications" en kies "Add"

Vanaf dat moment worden hardloopresultaten in TCX formaat op de computer weggeschreven.
- Om te importeren van het Tomtom horloge
- Sluit het horloge aan op de computer. Tomtom Mysport connect start dan en de gegevens worden weggeschreven op de computer
- Druk op "Bestand kiezen" en selecteer de TCX file. De locatie van het TCX bestand is terug te vinden door op Tomtom Mysports Connect op het ikoon met het mapje te klikken.
- Kies "Importeer file"

Keywords: TomTom, Import, Sporthorloge, Mysports Connect