Ik ben m'n gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten

Mocht je je gebruikersnaam en/of wachtwoord zijn vergeten, dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen en deze naar jezelf laten mailen.

Ga naar de login pagina en klik op de link “Wachtwoord vergeten?”. Je krijgt nu een nieuw wachtwoord per e-mail opgestuurd. Ook staat in het mailtje je gebruikersnaam zodat je opnieuw kunt inloggen.

Je kunt ook direct naar http://www.looptijden.nl/account/passwordrecovery / http://www.fietstijden.nl/account/passwordrecovery

Keywords: Wachtwoord vergeten, Gebruikersnaam vergeten