Ik kan niet meer inloggen

Zorg dat je je gebruikersnaam en wachtwoord goed invult. Let hier op:

• je wachtwoord is hoofdlettergevoelig
  • als je je wachtwoord kopieerd uit een mailtje, let er dan goed op dat je geen spaties of enters meekopieerd.
  • log in met je gebruikersnaam (niet je e-mail adres)

Heel soms kan het voorkomen dat je niet meer kunt inloggen, ook al is je wachtwoord wel goed. Zelfs het wijzigen van je wachtwoord helpt soms niet.

Vraag eerst een nieuw wachtwoord aan. Mocht dat geen oplossing zijn, probeer dan de ‘cache’ van je internet browser leeg te maken. En ook je cookies te verwijderen. Daarna zou je opnieuw moeten kunnen inloggen.

Anders kun je het ook in een andere browser proberen. Mocht je meestal Firefox gebruiken, probeer dan eens Chrome, of vice versa. Dit is vrijwel altijd de oplossing voor het probleem.

Key words: Inloggen, kan niet inloggen, login