Mijn account is geblokkeerd en ik kan niet meer inloggen

Indien je te vaak inlogt met een fout wachtwoord wordt je account om veiligheids redenen geblokkeerd.

Het makkelijkste is om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Hierbij wordt je account automatisch gedeblokkeerd. Mocht je problemen blijven ondervinden met inloggen, stuur dan een e-mail naar support@meetmijntijd.nl met daarin je gebruikersnaam en dan wordt je account zo snel mogelijk weer actief gemaakt.

Key words: Inloggen, kan niet inloggen, locked, unlock