Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Indien je, om welke reden dan ook, liever geen gebruik meer wilt maken van de site dan kun je je profiel zelf verwijderen.

Mocht de reden van het afmelden zijn dat je bang bent dat iedereen jouw gegevens kan zien, dan kun je je profiel ook onzichtbaar maken. Zo kan niemand jouw tijden of profiel nog bekijken.

Om je account te verwijderen ga je eerst naar het ‘bewerk je profiel’-scherm.

Vervolgens klik je op 'site instellingen' en dan op 'verwijder mijn profiel'.

Graag zouden we de reden horen van je afmelding. Zo kunnen we onze sites en apps blijven verbeteren.

Keywords: afmelden, verwijderen, opzeggen.