Hoe kan ik zien als welke gebruiker ik ben ingelogd?

Op de website:

Op elke pagina staat helemaal rechtsbovenaan je gebruikersnaam. Hier staat de tekst “Welkom [GEBRUIKERSNAAM]”. De tekst achter Welkom is je huidige gebruikersnaam.

Dit is handig om te weten omdat je soms per ongeluk in de app als een andere gebruiker bent ingelogd waardoor je tijden niet online lijken te verschijnen.

In de apps:

In de apps kun je via het instellingen scherm (voor de iPhone app op de Profiel tab, voor de Android app via de Menu toets) ook zien hoe je ingelogd bent. Deze gebruikersnaam zou exact identiek moeten zijn aan de naam welke je op de website ziet.

Als je twee accounts hebt

Mocht je per ongeluk twee accounts hebben aangemaakt, dan is het mogelijk om je gegevens over te laten zetten naar je gewenste profiel. Neem hiervoor even contact op via het contactformulier of mail naar support@looptijden.nl / support@fietstijden.nl.

Keywords: Welke gebruiker, twee accounts, gebruikersnaam