Hoe kan ik een intervaltraining of wedstrijd toevoegen?

Het toevoegen van een intervaltraining gaat precies hetzelfde als het inplannen van een normale training of wedstrijdtijd.

1. Ga naar je profiel op de website
  2. Klik op de link "plan een tijd in" in de linkerbalk
  3. Kies voor de optie "een intervaltraining" en laat de optie "je eigen intervaltraining" geselecteerd.
  4. Vervolgens kun je kiezen om zelf je eigen intervaltraining te maken door zelf te kiezen hoevaak en in welke volgorde je de oefeningen wilt doen. Dit geeft je de ultieme vrijheid om je eigen intervaltrainingen samen te stellen.
  5. Nadat je de training hebt ingepland en opgeslagen op de website kun je deze vervolgens via de apps volgen door de ‘Volg een training of route’ optie aan te klikken op het Home scherm.

Om gebruik te maken van audiocoaching heb je Audiocoaching Plus of een Hardloopschema Plus nodig.

Keywords: Planning, Plannen, Wedstrijd, Interval, Toevoegen