Hoe sluit ik een challenge af?

Nadat een challenge is afgerond en alle deelnemers het hierover eens zijn en hun tijden hebben toegevoegd, kan een challenge worden afgesloten.
Per deelnemer kan worden aangegeven of deze de winnaar is of de challenge heeft voltooid.

Een voorbeeld: Als de challenge was “Loop een zo snel mogelijke 10km in Mei” dan krijgt iedereen die 10km heeft gelopen de status “Voltooid”. Maar alleen de snelste krijgt de “Winnaar” status. Na afloop verschijnen er medailles achter de naam van de challenge indien je deze voltooid of gewonnen hebt.

Alleen de organisator van een challenge kan deze afsluiten door op de “Afsluiten” knop te klikken.

Key words: Challenge afsluiten