Hoe kan ik een geimporteerde tijd aan een wedstrijd koppelen?

Wanneer je een tijd importeerd vanuit je sporthorloge, dan wordt deze standaard als trainingstijd toegevoegd. Je kan deze tijd echter ook gewoon aan een wedstrijd koppelen. Hier is echter wel een handeling voor nodig.

Nadat je een tijd geimporteerd hebt kom je op het tijd details scherm. Klik vervolgens op de “Bewerk deze tijd” link. Pas hier eventueel de afstand aan (want de afstand van je GPS horloge zal niet helemaal overeenkomen met de officiele wedstrijdtijd. Vervolgens kun je hier ook onder het kopje “Parcours” de naam van de wedstrijd invullen.