Kan ik ook een route importeren vanuit Afstandmeten.nl?

Jazeker. Daarvoor dien je de route eerst vanuit Afstandmeten.nl te exporteren naar een file.

Dit doe je door op Afstandmeten.nl op het kopje 'Zelfbewaarde routes' te klikken en vervolgens op de naam van de route die je wilt exporteren. Klik nu op de Export knop in de linkerbalk. Kies vervolgens voor 'Exporteer naar gpx' en sla deze file op je computer op.

Vervolgens kun je deze file hier importeren. Klik op de Parcours tab en daarna op Importeer een route. Hier kun je vervolgens weer de .GPX (of .KML) import wizard starten waarmee je de route kunt importeren.

Key words: Import, Afstandmeten.nl