Hoe kan ik twee tijden samenvoegen?

Soms komt het voor dat je twee tijden wilt samenvoegen. Dit is bijvoorbeeld handig als je je uitslag hebt geïmporteerd vanuit Uitslagen.nl maar daar ook je hartslag informatie bij wilt tonen.

Dit komt ook van pas als je een hartslaghorloge zonder GPS sport maar wel een iPhone of Android telefoon hebt. Met de samenvoeg optie kun je zowel de hartslag informatie uit je horloge als de gelopen route uit je mobiel tot één tijd samenvoegen.

Om dit voor elkaar te krijgen moet je eerst beide tijden toevoegen, opslaan of importeren. Stel dat je een tijd uit je horloge en van je mobiel wilt combineren dan sla je eerst je tijd online op vanuit de app. Vervolgens importeer je je tijd uit je horloge op de website.
Zodra allebei de tijden online staan kun je op één van de tijden klikken om naar de details pagina te gaan. Kies vervolgens voor de ‘Combineer met een andere tijd’ optie. Kies vervolgens ook je andere tijd en klik op ‘Samenvoegen’.

Nu is alle informatie uit beide tijden in één tijd samengevoegd. Ideaal voor een compleet overzicht van je prestaties.

Keywords: samnenvoegen, twee tijden, hartslag, verschillende tijde