Activiteit wijzigen

Het is van belang dat je tijden als hardloop activiteit staan, als de tijden als hardloop activiteit staan dan doen ze automatisch mee met het Hardloopspel en worden de tijden gekoppeld aan je trainingen.

Je kan je gelopen tijden aanpassen via de volgende stappen
- Ga naar de desbetreffende tijd
- Klik op bewerken
- Klik op details en ga naar sport en selecteer hier hardlopen

Om in het vervolg geen probleem te krijgen hiermee dien je in de app je standaard activiteit te veranderen in hardlopen. Dit doe je door de app te openen, naar instellingen te gaan en je activiteit te veranderen naar hardlopen.