Ik heb een hardloopschema geactiveerd. Hoe vind ik dit schema met audiocoaching terug in de app?

Indien je een hardloopschema hebt gekocht krijg je tijdens je trainingen precies te horen wanneer elke oefening start en hoelang deze duurt. Om deze extra tips te horen bij elke oefening moet je wel in de app, voordat je een training uit je schema gaat volgen aangeven dat je deze training gaat doen. Dan zal de audiocoach je vervolgens gaan begeleiden bij de training.

Je moet de volgende stappen nemen:
1) Open de app en klik op ‘selecteer een training of route’
2) Klik op de training die je wilt volgen
3) Start de training

Mocht je geen trainingen zien in het overzicht van de geplande trainingen dan heb je waarschijnlijk per ongeluk twee verschillende profielen aangemaakt. Mocht dit het geval zijn dan kunnen wij dit herstellen, of je kunt zelf even uitloggen in de app en inloggen met dezelfde gebruikersnaam als waar je op de website mee bent ingelogd.

Key words: schema, inplannen, coaching