Hoe kan het dat iemand niet al mijn trainingen (lopen, fietsen, schaatsen) kan zien?

Wij hebben een aantal platformen naast elkaar zoals Looptijden.nl, Fietstijden.nl en Schaatapp.nl. Misschien heb je een keer de Schaatsapp.nl gebruikt, dan verschijnt de training niet in het lijstje met looptrainingen, maar in het lijstje met schaatstrainingen.

Dat betekent dat anderen jouw schaatsprestaties moeten gaan bekijken om de training te zien. Je ziet het ook op de site, voor elke tijd staat een icoontje: lopertje, fietsertje, …

Je kunt met dezelfde gegevens inloggen op een van de andere platformen en daar de prestaties van anderen bekijken.

Wil je alle sporten bij elkaar in het overzicht hebben dan kun je de multisport optie aanzetten en dan doe je zo:

• Ga naar de site en log in
  • Klik onder 'Mijn Looptijden.nl'/'mijn Fietstijden.nl'/'mijn Schaatsprestaties.nl' op 'mijn Profiel'
  • Klik aan de linkerkant op 'bewerk mijn profiel of foto'
  • Klik op site instellingen en zet de multisport optie aan.

Keywords: Weergave, Tijden, Platformen, Multisport, Multi-sport, meerder sporten, verschillende sporten