Hoe voeg ik vrienden toe aan account?

Het toevoegen van vrienden binnen je account gaat als volgt:

1. Ga naar 'Community>Ik zoek een hardloper/ fietser'

2. Vul de gegevens van de sporter in en klik op [zoek]

3. Onderin het scherm verschijnen de sporters die aan je zoekcriteria voldoen

NB Als een sporter zijn profiel niet op openbaar heeft gezet, kun je hem hier niet terugzien.

Bovendien staan trainingen standaard op onzichtbaar. Als een sporter binnen zijn account de trainingen niet op 'openbaar' heeft gezet, kun je ze dus niet terugzien.

Het aanpassen van je zichtbaarheid gebeurd onder het tabblad 'privacy'.

Keywords: Privacy, Vrienden, Uitnodigen,