Hoe corrigeer ik gegevens na import vanuit Uitslagen.nl?

De import vanuit Uitslagen.nl is niet altijd helemaal correct. Zo kan de afstand niet altijd worden meegenomen. Het systeem doet dan een gok op basis van de wedstrijd.

Je kunt eenvoudig handmatig corrigeren binnen je account: ga naar je profiel en klik op de tijd die niet klopt. Wanneer je dit hebt gedaan staat er aan de linkerkant 'bewerk tijd'. Hier kun je de tijd bewerken zodat alles weer klopt.

Let er overigens op dat niet al je uitslagen automatisch kunnen worden geimporteerd vanuit Uitslagen.nl. Sommige evenementen (bijv. de Dam tot Damloop) worden helaas niet door Uitslagen.nl aan ons doorgegeven. Deze kun je wel eenvoudig zelf toevoegen aan je profiel door een nieuwe Tijd toe te voegen en deze aan het desbetreffende evenement te koppelen.

Keywords: Uitslagen.nl, Bewerken, Meting, Import