Hoe kan ik mijn gegevens uit de app op de website terugzien?

Dit gaat automatisch zolang je maar als dezelfde gebruiker bent ingelogd. Elders in deze FAQ is een artikel te vinden hoe je dit kunt controleren (zoek op 'welke gebruiker').

Zodra je een tijd opslaat in de app zul je deze automatisch in je profiel terugzien op de website. Hier heb je aanzienlijk meer opties tot je beschikking om extra informatie bij te houden en te bekijken.

Keywords: Profiel, Account