Wachtwoord instellen indien via Facebook aangemaakt

Wanneer je een profiel via Facebook hebt aangemaakt is er een willekeurig wachtwoord ingesteld op je profiel. Dit heeft als effect dat je er niet makkelijk mee kunt inloggen op de app.

Wat je kunt doen is:

1. Vraag een nieuw (tijdelijk) wachtwoord aan. Dit kun je doen door uit te loggen op de website en vervolgens op de 'wachtwoord vergeten' optie te klikken.
  2. Je ontvangt een mailtje met het nieuwe tijdelijke wachtwoord.
  3. Log nu in op de website met je gebruikersnaam en het zojuist ontvangen wachtwoord.
  4. Klik in je profiel op de Wachtwoord wijzigen optie en vul een nieuw wachtwoord in welke je kunt onthouden.
  5. Log nu in de app in met je gebruikersnaam en het zojuist gekozen wachtwoord.
Keywords: Facebook, Wachtwoord, Inloggen